Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Pumpacappuccino med tryffel och parmesan

28 okt, 2015
AvRedaktionen
Pumpacappuccino med tryffel och parmesan.
En smarrig variant på pumpasoppa, perfekt att servera som förrätt på Halloween. I stället för tryffel kan man ringla över lite tryffelolja.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

Tid: 45 minuter

Du behöver:

1 kg pumpa (muscat eller butternutpumpa)

1 gul lök

2 vitlöksklyftor

1 tsk torkad timjan

1 liter grönsaks- eller hönsbuljong

1/2 dl torrt vitt vin

1 dl vispgrädde

1/2 dl crème fraiche

olivolja

salt och nymalen svartpeppar

Till servering:

1 dl mjölk

tryffel

parmesanost

färsk timjan

Pumpacappuccino med tryffel och parmesan.
Pumpacappuccino med tryffel och parmesan.

Av: Isabelle Olander
Foto: Lelle Weibull
Recept: Daniel och Samantha Hartley/Zetas Trädgårdscafe

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons