Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Primörer med ädelostdipp

19 jun, 2017
AvRedaktionen
Primörer med ädelostdipp.
Grönsaksstavar med ädelostdipp är en riktig klassiker med en strykande åtgång! Välj grönsaker efter smak och säsong. Dippen blandar du enkelt på ädelost och gräddfil.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

grönsaker efter smak och säsong

250 g ädelost

1 1/2 dl gräddfil

Gör så här:

Smula ner osten en bunke och tillsätt gräddfilen. Blanda runt tills osten blivit ordentligt finfördelad. Låt stå kallt och dra i kylskåp minst en timme före servering.

Primörer med ädelostdipp.
Primörer med ädelostdipp.

Av: Anna Jonassen
Recept: Helena Brunkman
Foto: Peter Phillips

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons