Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Potatissallad med löjrom

27 jun, 2018
AvRedaktionen
Potatissallad med löjrom.
Sommarens lyxigaste potatissallad med löjrom! Supergod till fisk och skaldjur. Servera gärna i små portionsformar av plåt eller papper (ta då dubbla).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

800 g kokt kall färskpotatis

3 dl gräddfil

100 g löjrom

1 dl finhackad rödlök

1 dl hackad dill

flingsalt

nymald vitpeppar

Gör så här:

Dela potatisen i mindre bitar. Blanda gräddfil, löjrom, lök, dill, salt och peppar. Vänd ner potatisen. Lägg upp potatissalladen och strö gärna över lite extra rödlök och dill. Servera i små portionsformar.

Potatissallad med löjrom.
Potatissallad med löjrom.

Ur: ”Matiga sallader” (Norstedts) av Caroline Hofberg
Foto: Tia Borgsmidt

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons