Polly släpper somrig nyhet – med smak av glass

Polly Ice cream

En ny variant av favoriten Polly intar godishyllorna i maj. Nu presenterar Cloetta Polly ice cream – med glassiga smaker av sommaren.
12 april, 2022
3 otippade och goda efterrätter du kan göra med jordgubbar i sommar
1:37

Efter reklamen: 3 otippade och goda efterrätter du kan göra med jordgubbar i sommar

(1:37)

Slå på ljud

Den klassiska Polly-påsen har länge funnit i godishyllan. Polly består av härligt sega skumtoppar överdragna med en ljuvlig chokladsmak. Den blå påsen är kanske mest känd, den innehåller skumtoppar som både är doppade i mörk choklad och mjölkchoklad. De ljusa Polly-kulorna har två smaker, arrak och smörkola medans de mörka kulorna har en smak av vanilj.

Föredrar du just mjölkchoklad-topparna är det kanske den röda påsen du främst bruka välja, den innehåller nämligen bara mjölkchoklad-toppar.

Klassikern Toffifee i ny smak – här är somriga coconut limited edition

Glassiga smaker i nya Polly ice cream

Men nu avslöjar Cloetta att det kommer en helt ny variant av vår allas favorit. Lägligt inför sommaren presenterar de Polly ice cream med smak av tre fruktiga glassmaker; hallon, päron och kola. Hur gott låter inte detta?

– Med Polly Ice Cream hoppas vi att nå alla glassälskare runt om i landet. De läckra smakerna är perfekta nu inför sommaren men passar så klart året om, säger Gith Angelfalk, marknadschef på Cloetta i ett pressmeddelande.

Paketeringen av den nya godispåsen ger oss minst sagt sommarkänslor. Pastelliga färger och Polly-toppar placerade i en glasstrut, så fyndigt! I Polly ice cream-påsen är alla kulor doppade i mjölkchoklad.

Då kommer Polly ice cream ut i butik

Polly ice cream förlanseras hos Hemmakväll redan torsdag den 14 april, precis som många andra nya godissorter tidigare gjort. Men från och med vecka 19 hittar du den nya glassiga Polly-sorten i övriga butiker.

Polly lanserades redan 1965 och har varit en svensk favorit sedan dess. Idag finns Polly både i de färdigpackade påsarna men dessutom bland lösviktsgodiset.

På senare år har Cloetta presenterat allt fler varianter av godisen än de klassiska röda och blåa påsarna. Polly med smak av Ahlgrens bilar och Polly med smak av tablettasken Zoo exempelvis. Även en variant med lakrits finns numera i Polly-utbudet, nämligen Polly licorice.

Foto: produktbild