Poblano-potatissallad av Jonas Cramby

Poblano-potatissallad av Jonas Cramby.

En riktigt god potatissallad till sommarens alla grillfester. Känns extra lyxig med den goda dressingen. Potatissalladen är god till bland annat ribs.
16 juni, 2014

4 personer

Du behöver:

1 kg färskpotatis

2–3 msk majsolja

1 hel vitlök

1 stor spetspaprika och 1 färsk chili

2 msk majonnäs

4 salladslökar

3 msk hackad bladpersilja

3 msk hackad koriander

Gör så här:

  1. Ugnsrosta potatisen i olja på 200 grader tills de är knapriga.
  2. Lägg på den hela vitlöken och chilin eller paprikan på grillen tills de nästan är svarta.
  3. Ta bort skinnet och mixa tillsammans med majonnäsen.
  4. Salta och blanda med potatisen.
  5. Strö över bladpersilja och koriander.

Relaterat recept: Memphis dry ribs

jonas cramby ribs revben

Memphis dry ribs

Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.

Poblanopotatissallad av Jonas Cramby.