Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Plättar med keso, kokos och banan

27 jan, 2016
AvRedaktionen
Plättar med keso, kokos och banan.
Gör plättarna nyttigare genom att ha keso i smeten. Tillsammans med ägg och banan blir det en mättande och proteinrik måltid. Färska bär kan också vara gott till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 port

Du behöver:

2 ägg

250 g KESO cottage cheese protein

1 dl kokosflingor

0,5 dl vetemjöl

1 krm salt

2 msk Smör&rapsolja

Servera med:

1 banan

Gör så här:

Rör ihop ägg och ¾ av cottage cheesen. Tillsätt kokos och mjöl. Låt smeten vila minst 10 min. Stek små plättar i smör&rapsolja i en stekpanna. Servera med skivad banan och resterande cottage cheese, strö ev över kokosflingor.

Plättar med keso, kokos och banan.
Plättar med keso, kokos och banan.

Recept och foto: Arla

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons