Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Pizza med ricotta & skogsbär

25 feb, 2014 
AvSofie Nyblin
Pizza till frukost eller dessert? Vi lovar, det funkar! Toppa pizzan med färsk ricottaost, blandade bär, honung och mandelspån.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Pizza med ricotta & skogsbär.
Pizza med ricotta & skogsbär.

Tid: 22 minuter + ev jäsningstid

Du behöver:

1 paket pizzadegsmix (eller färdig pizzabotten)

2 msk flytande honung

125 g färsk ricottaost

1/2 apelsin (skalet, rivet)

200 g blandade bär (tinade)

2 msk mandelspån

Gör så här:

Värm ugnen till 225°. Förbered pizzadegen enligt förpackningens anvisningar. Ringla på honung och bred ut ricotta. Fördela apelsinskal och bär över pizzan. Strö över mandelspån och baka i cirka 12 minuter i mitten av ugnen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons