Nu kan du äta Petters hamburgare på Circle K

Circle K:s "Håll käften"-burgare från KÄK.

Rapparen Petter har många strängar på sin lyra. Förutom musiken har han ett stort vinintresse och har även varit med och grundat hamburgerrestaurangen KÄK. Nu lanseras deras burgare på Circle K.
14 februari, 2018

Ingen missade när rapparen Petter bestämde sig för att öppna hamburgerkrogen KÄK tillsammans med barndomsvännerna Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos. Restaurangen vid Hornstull blev en populär plats för många hamburgerälskare och nu finns den på fler platser. De saknade dock en bra burgare längs vägarna, så de kontaktade Circle K och la fram en idén om ett samarbete.

– Burgartrenden är fortsatt stark i Sverige och tillsammans med Circle K så kan vi nu erbjuda våra grymma ”Håll käften”-burgare i hela Sverige, säger Petter Alexis Askergren – som är rapparens fullständiga namn.

Så smakar burgaren

Circle K:s egna ”Håll käften”-burgare är speciellt framtagen av KÄK och serveras bara på Circle K och deras egna restauranger från och med den 15 februari. Burgaren innehåller högrev och är gjord på svenskt nötkött och är sous vide-tillagad. Den serveras på ett briochebröd tillsammans med bokspånsrökt bacon, två skivor Castello Burger-cheddarost, skivad gul lök och KÄK:s egen dressing.

Priset för burgaren är 99 kr och då ingår dryck.

Läs även: Petter: ”Vin är lika bottenlöst som musik”

Petter, Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos.

Petter, Oskar Jakobsson och Dimman Anastasopoulos.