Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad

Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad.

Supersnabbt tilltugg som passar perfekt till glöggminglet eller julfesten. Allt du behöver är gifflar med pepparkakssmak, valfri ädelost och fikonmarmelad.
16 december, 2016

Ca 20 st

Du behöver:

1 pkt Pågen Gifflar pepparkaka

100 g valfri ädelost av hög kvalitet

0.5 dl fikonmarmelad

Färska rosmarinkvistar

Gör så här:

1. Skär varje giffel på mitten på längden.

2. Lägg de halva gifflarna med den skurna sidan neråt.

3. Skär en liten bit ädelost och lägg på varje

Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad. Recept och foto: Pågen

Pepparkaksgifflar med ädelost och fikonmarmelad. Recept och foto: Pågen

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: