Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Paté med cumberlandsås och cornichonger

14 apr, 2015
AvRedaktionen
Paté med cumberlandsås och cornichonger.
Vill du bjuda på ett gott, snabbt och enkelt tilltugg? Testa paté med cumberlandsås och cornichonger. Lyxigt småtugg i raketfart!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

8–10 snittar

Tid: 10 minuter

Ingredienser:

100 g paté

4–5 cornichonger

2–3 skivor grovt, vitt lantbröd

1/2 dl cumberlandsås

Gör så här:

  1. Skär brödet i trekanter och stek det gyllene på båda sidor i lite olivolja.
  2. Skär patén i tunna skivor och dela dem i trekanter så att de passar brödens form.
  3. Toppa med lite cumberlandsås och stick ner en halv cornichong i varje snitt.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons