Pasta verde med räkor, dill och citron

Pasta verde med räkor, dill och citron.

Räkor trivs med dill, citron och crème fraiche. Lägg till pasta så har du en ny favoriträtt! Garnera med räkor, hackad lök och dill.
13 november, 2018

4 personer

Ingredienser:

250 g pasta

1/2 kruka dill

1 1/2 dl crème fraiche

1/2 citron, rivet skal och saft

salt

nymald svartpeppar

250 g räkor

2 salladslökar

1 rödlök, hackad

Gör så här:

  1. Finhacka dillen, vänd ner den i crème fraichen och smaka av med rivet skal och saft från citronen samt salt och peppar.
  2. Skala räkorna.
  3. Koka pastan och häll av vattnet.
  4. Strimla salladslöken och vänd ner den och pastan i dressingen.
  5. Garnera med räkor, hackad lök och mer dill.
Pasta verde med räkor, dill och citron.

Pasta verde med räkor, dill och citron.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: