Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Paloma med koriander

08 jul, 2017
AvRedaktionen
Paloma med koriander.
Paloma är en populär drink från Mexiko med tequila, grapefrukt och lime. Genom att låta korianderfrön dra i tequilan får den en härlig citruston.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 person

Du behöver:

4 cl koriandertequila

¾ dl färskpressad blodgrapejuice

2 msk limesaft

2 msk agavesirap

mineralvatten

Till dekoration:

skivad blodgrape

Koriandertequila:

2 ½ dl ljus tequila

1 msk korianderfrön

Gör så här:

Krossa korianderfröna lätt, lägg dem i en glasburk och fyll på med tequila. Sätt på ett lock och låt dra i ett dygn. Sila blandningen.

Häll koriandertequila, blod grapejuice, limesaft och agavesirap i en shaker och skaka om ordentligt. Fyll upp ett glas med is och lägg ner blodgrapeskivor. Häll upp drinken i glaset och fyll upp med mineralvatten.

Paloma med koriander.
Paloma med koriander.

Recept & styling: Ylva Porsklev
Foto: Emma Eriksson

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons