Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

Our vodka - lokal vodka över hela världen

04 apr, 2014 
AvRebecca Wictor
The Absolut Company har utvecklat en ny produkt, som de kallar en punkigare version av Absolut Vodka. En lokal vodka som bara sälja i det område den produceras - Our Vodka.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Our Vodka finns i flera olika länder och städer.
Our Vodka finns i flera olika länder och städer.

Planerarna för Our Vodka är att öppna upp åtta nya mikrodestillerier i USA samt flera i Europa och Australien. Ett svenskt initiativ som endast lanseras utomlands.

Alla destilleri använder samma recept, men med så lokala ingredienser som möjligt. Så både vodkan och namnet blir unikt för staden som den produceras i.

I ett pressmeddelande säger Kalle Söderquist, Creative Director på Our/Vodka och partner i byrån Great Works att det handlar om att bygga en unik affärsmodell i varje stad. Han berättar att Our/Berlin drivs av mode-människor, Our/Detroit av tre entreprenörer och Our/New York av skateare och cykelentusiaster.

– Självklart kommer slutprodukten skilja sig åt, det är meningen och skönheten i det hela, berättar han.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons