Öppen omelett med lax och spenat

Öppen omelett med lax och spenat.

En matig och god omelett med smakrik lax och nyttig spenat. Servera omeletten öppen, gärna med en god sallad till och kanske bröd.
05 juni, 2017

1 person

Tid: 20 minuter

Du behöver:

200 g norsk lax

olja till stekning

200 g fryst bladspenat

2 msk ekologisk extra virgin olivolja

2 ägg

1 krm riven muskotnöt

salt och peppar

Till servering:

sallad

bröd

Gör så här:

Skär laxen i stora tärningar. Stek dem i fett ett par minuter och lägg dem på tallriken. Tina spenaten på låg värme och krama den torr. Vänd den i olivolja och lägg den åt sidan. Vispa äggen och krydda med lite muskotnöt, salt och peppar.

Häll blandningen i stekpannan, lägg lax och spenat på omeletten och stek färdigt. Krydda med salt och servera sallad och eventuellt bröd till.

Öppen omelett med lax och spenat.

Öppen omelett med lax och spenat.