Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Oliver med vitlök och rosmarin

27 jun, 2018
AvRedaktionen
Oliver med vitlök och rosmarin.
Oliver är ett perfekt tilltugg som gästerna kan plocka med innan maten. Smaksätt dem med vitlök, rosmarin, flingsalt och örtkryddor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tid: 5 min

Du behöver:

100 g svarta och gröna oliver

1 vitlöksklyfta

2 msk olivolja

rosmarinkvistar

flingsalt

örtkryddor

Gör så här:

Blanda oliverna med en finhackad vitlöksklyfta och olivolja. Bryt ner några kvistar rosmarin och blanda runt och strö över flingsalt och örtkryddor.

Här hittar du fler goda och enkla tilltugg >>

Oliver med vitlök och rosmarin.
Oliver med vitlök och rosmarin. Foto: IBL

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons