Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Nu slår Absolut Home upp portarna i Åhus

07 jun, 2018 
AvHanna Carlsson
Absolut Home slår upp portarna i Åhus.
För dig som har vägarna förbi Åhus i sommar kan du nu få uppleva "The Absolut Experince”. I en sekelskiftesvilla i vackra Skåne kan du nu få en grundkurs i vodkans väg från frö till flaska.
Annons

I juli öppnar en ny mat- och dryckesdestination i Åhus. I en unik designad och renoverad sekelskiftesvilla får du för första gången möjlighet att komma bakom kulisserna på det kända varumärket Absolut Vodka.

The Absolut Experience

Under ett besök, som kallas ”The Absolut Experience”, får besökaren en guidad tur i fabriken och huset. Man får under besöket ta del av del av historien bakom Absolut men också se vodkans väg från frö till vodka. Turen avslutas med en premium tasting och en ”Cocktail Master Class”, en cocktailutbildning där man får tillfälle att skapa sina egna cocktails tillsammans några av världens bästa bartenders.

Skapa dina egna cocktails tillsammans med några av världens bästa bartenders.

Lokala råvaror

Är man lite hungrig finns även en restaurang i huset. Restaurangen kommer att bjuda på lokala säsongsanpassade råvaror i kombination med goda cocktails. Vill man inte besöka destilleriet kan man som gäst välja att endast komma för att uppleva restaurangen och prova god mat och magiska cocktails i en vacker miljö.

Absolut Home är öppet året runt och här kan du läsa mer samt boka biljetter till ”The Absolut Experince”.

Varför inte testa en fräsch flädercocktail? Bild: Thelane

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons