Nu kommer världens bästa fordon: Prosecco-trucken!

Trenden med prosecco håller i sig. Och nu kommer kanske den bästa nyheten av alla – det finns en truck som BARA serverar den bubblande drycken.
15 januari, 2018

Vill du göra något extra härligt på festen (eller bröllopet) i vår och sommar? Hyr in en truck som BARA serverar prosecco.

Foodtrucks har vi sett förr – likaså en champagnebil som åker runt och serverar gula änkan. Men nu kommer den alltså: prosecco-trucken. Det är det London-baserade företaget Bubble Bros som har gjort om en liten Piaggio Ape till en mousserande vinbar på hjul. Sedan tre år tillbaka har barpersonalen rullat in på fester, bröllop och festivaler och serverat perfekt kylda drycker genom en kran på truckens utsida.

Så kall som möjligt

– Det sista som någon förväntar sig att se när på festen är en liten italiensk van som serverar bubbel. Prosecco-trucken blir ofta festens mittpunkt, berättar Joe Bruce, företagets grundare.

Som så ofta finns det dock ett men med detta fantastiska fordon. Just nu åker man bara på events inom Storbritannien. Men visst finns det saker du kan göra för att glädja dina sommarfestgäster ändå… Steg ett handlar om HUR proseccon ska serveras.

– Få drycken så kall som möjligt. Ju frostigare desto bättre, säger Joe Bruce och fortsätter:

– En god, torr Prosecco ska serveras extra kyld!

Läs mer:

Nu öppnar baren som BARA serverar prosecco

Dagens bästa nyhet: Nu finns en prosecco-ost – och den är rosa!

Nu finns ett prosecco-läppbalsam

Nu finns proseccoglas som rymmer en hel flaska bubbel

Prosecco finns som isglass – och det känns redan som sommarens hit

Foto: Bubble Bros