Nu kan du beställa ostprovning online

27 nov, 2018 
AvRedaktionen
Beställ en klassisk ostprovning online!
Älskar du ost? Nu lanserar Älskade Ost en egen webbshop där du kan köpa färdiga ostprovningar och ostar som kan vara svåra att få tag på i butik. Perfekt till fredagsmyset eller varför inte som julklapp till någon?
Annons

Sverige är ett av världens mest ostälskande länder. Därför lanserar nu Älskade Ost en webbshop där ostälskare kan beställa hem färdiga ostprovningar med olika sorters ostar.

– Vi älskar ost, och vill göra riktigt bra ostar tillgängliga även för de som kanske inte har ett enormt utbud nära hemmet. Vår webbshop erbjuder goda ostar för den som redan kan ost, men också en perfekt möjlighet att hitta en ny favorit för den nyblivna ostfantasten, säger Malin Hammarström, ansvarig för dessertost på Arla.

Tre olika ostprovningar

Ostprovningarna kommer i tre olika varianter: den klassiska provningen, svenska ostar och utländsk hårdost. De är framtagna av Älskade Osts egna fromager, Frida Ewertsson, som förklarar:

– Vi valde tre olika provningar för att erbjuda en rolig bredd och flera olika smakupplevelser. Den klassiska provningen är för den som vill äta sig igenom de lite mer traditionella, klassiska ostarna. Den utländska hårdosten för att det är en stark och spännande ostklass som hela tiden ökar i popularitet i Sverige. Men all rätt! Och såklart den svenska då det är inte är så många som tänker på att vår goda svenska ost gör sig minst lika bra om ibland inte bättre på ostbricka än på smörgåsen.

Annons

Utöver ostprovningarna kommer det även att finnas två julpaket. Det ena med en hel Ösarps Cheddar och det andra med de klassiska ostarna Kvibille Ädel och en hel Kvibille Cheddar.

Den perfekta ostbrickan.
Den perfekta ostbrickan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons