Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

New York-sandwich med pastrami och surkål

08 nov, 2015
AvRedaktionen
New York-sandwich med pastrami och surkål.
En klassisk New York-sandwich byggs så högt som det bara går. Ta hjälp av grillpinnar och glöm inte cornichonerna till!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

4 skivor rågbröd, lätt rostade

250 g pastrami

4 skivor emmentaler

6 msk surkål

Dressing:

2 msk majonnäs

2 tsk riven pepparrot

1 msk ketchup

1/2 msk riven lök

Till servering:

cornichoner

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienserna till dressingen och bre den över alla brödskivorna, lägg sedan på pastrami och toppa med ost och surkål. Lägg på en brödskiva som ”lock” och toppa med en cornichon.

New York-sandwich med pastrami och surkål.
New York-sandwich med pastrami och surkål.

Av: Maria Soxbo
Foto: Myles New

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons