Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär

27 jan, 2014
AvRedaktionen
Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.
Myntaglass med portvinsmarinerade körsbär.

12 personer

Du behöver:

2 liter vaniljglass

2 knippor mynta

600 g körsbär marinerade i portvin

Marinad till körsbären:

2 dl portvin

2 dl socker

Gör så här:

Lägg körsbär i marinaden och låt marinera minst ett par timmar. Hacka myntan grovt, rör ner den i glassen. Skeda upp och lägg över körsbär. Dekorera eventuellt med ätbara blommor.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons