Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Steak sandwich med blue cheese-dressing

15 maj, 2017
AvRedaktionen
Steak sandwich med blue cheese-dressing.
Matig minimacka med ryggbiff och blue cheese-dressing som garanterat gör succé på mingelpartyt! Servera med en paprika- och lökblandning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: ca 30 min

Du behöver:

6 små portionsbröd

1–2 skivor ryggbiff (gärna hängmörad)

smör

1 grön paprika

1 röd paprika

1 rödlök

Blue cheese-dressing:

150 g blue cheese

1 burk crème fraiche

salt och

nymalen

svartpeppar

Gör så här:

Låt köttet få rumstemperatur. Hetta upp smör i en panna och låt det tystna. Lägg i biffen och låt den steka ca 3 minuter på var sida. Salta och peppra väl. Dra pann­an åt sidan. Strimla paprika och lök och bryn det lätt. Salta och peppra.

Mixa osten tillsammans med crème fraichen och smaksätt med salt och peppar. Dela bröden och bred smör på båda sidor. Skär kött­et i tunna skivor. Lägg det på brödet och lägg paprika- och lökblandningen ovanpå. Ringla över dressingen och servera.

Steak sandwich med blue cheese-dressing.
Steak sandwich med blue cheese-dressing.

Av: Anna Went

Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons