Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Minimackor med cream cheese och rökt kalkon

10 jun, 2017
AvRedaktionen
Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.
Goda bröd fyllda med cream cheese, rökt kalkon och ost. Lägg eventuellt några fina blad av sallad i botten. Gillar man ädelost är det också gott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 små snittar

Tid: 5 minuter

Du behöver:

4 små kuvertbröd

cream cheese

4 skivor rökt kalkonkött

4 skivor ost (gärna cheddar)

sallad (t ex rucola, mangold eller spenat)

Gör så här:

Snitta varje bröd på längden och bred brödsidorna med cream cheese. Lägg eventuellt några fina blad av sallad i botten och fördela kalkon- och ostskivorna i bröden.

Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.
Minimackor med cream cheese och rökt kalkon.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons