Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Minikorvar med bröd och chiliaioli

14 maj, 2018
AvRedaktionen
Minikorvar med bröd och chiliaioli.
Mumsigt, hettande och mättande. Minikorvar med bröd och chiliaioli är ett perfekt tilltugg. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

16 personer

Du behöver:

1/2 rödlök

1/2 burk grillade röda paprikor

2 msk röd pesto

16 små chorizo-korvar (eller 8 vanliga)

16 minikorvbröd (eller 8 vanliga)

1 dl babymangold eller -spenat

2 msk chiliaioli

1/2 dl färska örter, t ex timjan eller harsyra

Gör så här:

Hacka paprikan i små bitar, vänd ner i peston. Grilla korvarna. Bred aioli på insidan av korvbröden, fyll med sallad, pestoröra och rödlök. Toppa med färska örter. Om du använt stora korvar och bröd – skär dem på mitten i två delar och servera.

Minikorvar med bröd och chiliaioli.
Minikorvar med bröd och chiliaioli.

Av: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons