Lyxig meny med krabba, ostron och musslor

Lyxig och lättlagad 4 rättersmeny med krabba, ostron och musslor

Längst in sitter hjärtat – och de allra godaste smakerna! Testa vår meny med utvalda råvaror och smaker från havet med det lilla extra!
03 april, 2020

1. Tomatfrön i tomatbuljong med sesamolja och krabba

Koncentrerad tomatsmak och len krabba utgör en magisk kombination och en utmärkt förrätt. Lyxig, lättlagad och fantastiskt god!

Till receptet >>

Tomatfrön i tomatbuljong med sesamolja och krabba

Tomatfrön i tomatbuljong med sesamolja och krabba.

2. Kronärtskocka med ostronemulsion

Fantastisk och smakrik förrätt. Skockorna äter du genom att plocka av bladen och doppa dem i krämen. Himmelskt gott och enkelt för alla tillfällen!

Till receptet >>

Kronärtskockor med ostronemulsion

Kronärtskockor med ostronemulsion.

3. Ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott

Sugen på musslor? Den här rätten med ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott tar smakerna till nya höjder. Toppa med flingsalt för pricken över i. Du måste prova!

Till receptet >>

Ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott

Ångade hjärtmusslor med dragon och bergamott.

4. Chokladkräm med granatäpplegranité

Choklad är en vinnande ingrediens i efterrätter sedan länge men addera granatäpple så når du nya höjder. Både krämigt mäktig och fluffigt lätt rätt, en utmärkt kombo!

Till receptet >>

Chokladkräm med granatäpplegranité

Chokladkräm med granatäpplegranité.

Av: Morten Schou
Foto: Stine Chritiansen

LÄS MER:

Lättlagad meny med kammusslor och semifreddo

3 lyxiga recept med skaldjur

Fyrarättersmeny med överraskande smaker