Max lanserar het burgare med avokado och halloumi

Max lanserar två Spicy Avocado-burgare.

Gillar du hamburgare och avokado? Då kommer du att älska Max nya tillskott – Spicy Avocado! Burgaren går att få med halloumi eller nötkött.
25 oktober, 2017

När Max lanserade sina vegetariska alternativ, Green-familjen, i början av förra året var försäljningssuccén ett faktum. Speciellt halloumiburgaren blev väldigt populär och fick flera efterföljare – bland andra BBQ Halloumi och Grand Deluxe Umami. Nu lanserar den svenska hamburgerkedjan nya burgare som går i samma anda fast med avokado som stjärningrediens – Spicy Avocado.

Det innehåller Max Spicy Avocado

Burgarna innehåller avokado, jalapeño, picklad rödlök och sour cream ’n’ onion- dressing, och går att få med halloumi eller nötkött. Inspirationen till menytillskotten har Max hämtat från den amerikanska västkusten och Kalifornien.

– Vi har länge velat ta fram en hamburgare med avokado som ingrediens och nu har vi hittat helt rätt med den tärnade avokadon. Med Spicy Avocado lyfts alla smakerna fram precis som vi tänkt oss, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max, i ett pressmeddelande.

Hamburgaren Spicy Avokado finns till försäljning från och med torsdag 26 oktober.

Recept: Halloumiburgare med tomatsalsa och avokadokräm

Halloumiburgare med tomatsalsa och avokadokräm.

Halloumiburgare med tomatsalsa och avokadokräm.