Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkarMidsommarmat

De bästa matkassarna 2021 – maxad middagsinspiration

07 apr, 2021 
AvCecilia Persson
matkasse med matinspiration
Ett enkelt sätt att upptäcka nya ingredienser och rätter är att beställa hem en matkasse med färdiga recept – vi listar de bästa matkassarna just nu, samt rabattkoderna till dig som vill testa på dem.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En matkasse är ett perfekt sätt att väcka matinspirationen i köket till liv igen. Genom att du överlämnar åt någon annan att sätta ihop och planera din veckomeny så kommer du att testa näringsrika rätter och ingredienser som du sannolikt inte hade gjort annars. Dessutom slipper du gå i matbutiken och leta efter alla ingredienser – här kommer allt direkt hem till dig, tillsammans med tydliga instruktioner.

Oavsett om du är flexitarian, vegetarian, vegan eller äter det mesta så finns det en matkasse som passar just dig; valmöjligheterna är stora och det finns allt från veganska matkassar till snabblagade kassar för barnfamiljen att välja på.

Recept med polenta, endivblad, tomater, ruccola och olja.

De bästa matkassarna och rabattkoderna 2021

Just nu har många företag med matkassar bra erbjudanden till nya kunder – nedan listar vi de bästa matkassarna just nu, samt rabattkoderna att ha koll på.

Annons

Simple Feast

Simple Feast erbjuder plantbaserad mat med säsongsanpassade och organiska ingredienser. Varje box innehåller middagar för tre kvällar – du väljer om du vill ha vegetariska eller veganska rätter. Maten har tagits fram av kockar och dietister och levereras i förpackningar som alla är biologiskt nedbrytbara.

Just nu får nya kunder upp till 250 kronor i rabatt på de 3 första beställningarna. Läs mer och använd rabattkoden här.

Linas Matkasse

Näringsrika och spännande recept står i fokus i kassarna från Linas Matkasse, som både innehåller nya influenser från olika delar av världen och välbekanta smaker. Perfekt för dig som vill lyfta vardagsmaten ett snäpp! Färska grönsaker spelar en stor roll i matkassarna och dessutom kan du byta ut recept om du känner för det.

Just nu får nya kunder 30 % rabatt på de två första matkassarna. Läs mer och använd rabattkoden här.

Mat.se

Hos Mat.se tar Kristin Johansson och Julia Thielen varje vecka fram en veckomeny för fem dagar. Du kan beställa matkassen med rätterna som den är eller byta ut rätter. Du kan även sätta ihop en egen kasse baserad på några av de över 3000 recept som finns på sajten. Dessutom kan du göra veckohandlingen hos Mat.se som även är en matbutik online.

Annons

Just nu får nya kunder 200 kronor rabatt vid köp över 750 kronor med koden NY200. Läs mer och använd rabattkoden här.

Matkomfort.se

Valmöjligheterna är stora hos Matkomfort som har flera olika matkassar att välja på – här kan du välja allt från en vegetarisk eller icke-vegetarisk premiumkasse och Stockholmslådan, som inte innehåller rött kött, till en matkasse som är snabblagad eller som passar extra bra för barnfamiljen. I alla Matkomforts kassar har kockar redan tillagat såser, fonder och annat som kan ta tid och vara lite komplicerat.

Just nu får nya kunder 150 kronor rabatt per matkasse för de fyra första matkassarna med koden matk21. Läs mer och använd rabattkoden här.

Middagsfrid

Hos Middagsfrid finns det något för alla – här kan du till exempel välja en snabblagad kasse, en som passar för barnfamiljen, en vegokasse eller en flexitariankasse för dig som inte vill äta rött kött. Det finns såklart även en originalkasse med olika typer av recept – gemensamt för alla är att du får näringsrika, varierade och svinnsmarta rätter.

Just nu får nya kunder upp till 300 kronor rabatt på första kassen. Om du startar upp en prenumeration utan bidningstid får du 20 % rabatt på de tre första kassarna med koden MF20. Läs mer och använd rabattkoden här.

3 lyxiga och enkla recept på vardagsmat (ELLE)Brand logo
3 lyxiga och enkla recept på vardagsmat (ELLE)
Annons