Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Här är Marabous nya smak – så smakar den

13 jan, 2016
AvThowe Wagner Larsson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I samband med Marabous 100-årsjubileum lanseras en ny smak som kombinerar det bästa av två världar; saltlakrits och Daim.

marabou-daim-lakrits[2]

– Med tanke på att svenskarna är ett av världens mest lakritsälskande folk kändes Daim och saltlakrits som en gyllene förening med det bästa av två världar – tradition möter trend och sött möter salt, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou.

Marabou Daim & saltlakrits lanseras på Hemmakväll den 14 januari och finns sedan i övriga butiker från och med vecka sju.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons