Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Gissa smaken på Marabous nya choklad

07 apr, 2016 
AvThowe Wagner Larsson
Chokladjätten Marabou överraskar ständigt med nya smaker och nu lanseras den senaste smaken i ledet: en klockren blandning av ett klassiskt kex och mjölkchoklad.
Annons
Marabous nya smak är Oreo Filled.
Marabous nya smak är Oreo Filled.

Nyheten heter Marabou Oreo Filled och är en chokladkaka med Oreofyllning. Den tidigare lanseringen Marabou Oreo har bara krossade kexsmulor i chokladkakan. Marabou Oreo Filled har istället ett helt lager av den populära kakan.

– Idag presenterar vi stolt vår största och mest generösa chokladkaka på länge! Ett helt lager Oreokex i mitten av en massiv chokladkaka – storslaget gott! säger Niklas Larsson, marknadsansvarig på Marabou.

Oreokexet har sedan det lanserats i Sverige snabbt blivit populärt bland svenskarna att användas i allt från efterrätter till glass. Och med ett lager av kakaokex och krämig vaniljfyllning är det inte konstigt att det går hem.

Hur den smakar? Precis som man förväntar sig; full av choklad, söt och mäktig. Precis som vi önskar!

Marabou Oreo Filled lanseras på Hemmakväll den 7 april och finns i övriga butiker från och med vecka 20.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons