Magnum lanserar glass på burk

Magnum lanserar glass på burk.

Föredrar du att äta glass ur burk istället för på pinne? Då kommer du att gilla nya Magnum Pints, höstens kanske godaste glassnyhet.
12 september, 2017

Att servera glass i en fyrkantig låda har sedan länge tagits över av den amerikanska varianten ”pint”; en rund förpackning på ungefär en halv liter. Glassjättar som Ben & Jerry’s och Häagen Dazs har haft det som signaturdesign och nu ansluter även en svensk gigant inom glassindustrin: Magnum.

Magnum Pints

I höst kan vi njuta av Magnum-glassarna i ett annat format än på pinne. I förpackningar på 440 ml finns nu signatursmakerna Classic, Almond och White. När du trycker på förpackningens sidor upplever du dessutom det klassiska ljudet av Magnum-choklad som knäcks – precis som när du biter av en bit av pinnglassen.

– Magnum handlar om njutning och vi uppmanar alla att ta sig tid att stanna upp och unna sig något varje dag. Vi vill ge våra konsumenter en riktig god och lyxig glass att njuta av hemma, säger Olivia Nilsson, Brand Manager på Magnum.

De nya smakerna:

  • Magnum Pints Classic – Stora bitar Magnumchoklad, len vaniljgräddglass som omsluts av ett lager Magnumchoklad.
  • Magnum Pints Almond – Stora bitar Magnumchoklad och mandelbitar, len vaniljgräddglass som omsluts av ett lager Magnumchoklad.
  • Magnum Pints White – Stora bitar vit choklad, len vaniljgräddglass som omsluts av ett lager vit choklad.

Läs också: Ben & Jerry’s lanserar veganska glassar i Sverige

Magnum lanserar glass på burk.

Magnum lanserar glass på burk.