Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Lyxiga godsaker att beställa hem till dörren

08 apr, 2020 
AvRebecca Wictor
Godsaker att beställa hem till dörren
Känner du någon som sitter hemma mycket nu? Eller kanske gör du det? Unna dig själv eller någon du älskar ett riktigt gott bud. Här är 15 lyxiga godsaker du kan beställa raka vägen hem till dörren.
Annons

Det är alltid kul med en överraskning. Och när överraskningen smakar gott är det ännu bättre. Just nu är det många som sitter hemma och kanske fått ställa in dejten, släktträffen eller kompis-resan. Då kan en present på posten vara precis vad som behövs.

Överraska med ett sött paket

Överraska en vän eller unna dig själv något gott. Nu är det perfekta läget att bli lite extra bortskämd. Och det finns massor av gott att klicka hem på nätet. Allt från choklad till gott kaffe och balsamvinäger.

15 lyxiga godsaker att beställa hem

De flesta företag levererar hem till dörren just nu. Här är några härliga tips på lyxiga godsaker som vem som helst skulle bli lycklig över att få hem i ett paket:

1. Lakrids by Bülow Selection Box

Lakrits present Bulow

En perfekt present till den som älskar lakrits. Åtta olika smaker, bland annat salmiak och passionsfrukt, från Lakrits by Bülow och totalt 56 goda lakritspraliner. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

2. Nicolas Vahé – choklad med lakrits och chili

Choklad med lakrits och chili

En lyxig mjölkchoklad med smak av både lakrits och chili. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Te med smak av fläder och champagne

Ett exklusivt te med smak av fläder, persika och sprudlande champagne. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons

4. God choklad från Tony´s

Tonys choklad

En supergod choklad med söt karamell och havssalt – en perfekt kombination för en lyxig stund! Här kan du köpa den (reklamlänk)

5. Olivolja från Nicolas Vahé

Olivolja

Det är alltid uppskattat med en riktigt god olivolja. Här är en extra jungfruolja som är härlig i bland annat marinader. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

6. Kaffekapslar från Sjöstrand

Kaffe kapsel att ge bort

Kaffekapslar med mörkrostad espresso med rökig ton av mörk choklad och en intensiv eftersmak. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

7. Praliné från Valrhona

Praliné från Valrhona

En praliné gjord på hälften mandlar och häften hasselnötter med lätt fruktig smak. Från lyxiga Valrhona och god i hemgjort godis eller direkt på pannkakorna. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

8. Kaffebönor från Johan & Nyström

Kaffebönor från Johan & Nyström

Bönor från Stockholmsbaserade Johan & Nyström. Ger ett balanserat kaffe med tydliga toner av hasselnöt, choklad, och karamell. Här kan du köpa det (reklamlänk)

9. Pesto med ruccola och mandlar

Pesto från Nicolas Vahe

En riktigt krämig och god pesto från Nicolas Vahé. God till tapas eller på grillade grönsaker. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

10. Saltlakrits från Lakritsfabriken

Lakritsfabriken salt lakrits

Om du eller någon du känner älskar saltlakrits så är det här den perfekta presenten. Supergod mjuk salt lakrits! Här kan du köpa den (reklamlänk)

11. Lyxig chokad att baka med

Valrhona choklad

Valrhonas caramelia är en underbart god mjölkchoklad med små kexkulor i. Perfekt till bakning men också supergod att äta som den är. Här kan du köpa den  (reklamlänk)

Annons

12. Vit balsamvinäger från North Oak

Vit balsamvinäger

En riktigt god balsamvinäger med stor smak. Perfekt till sommarens alla sallader eller för att ge syra åt såsen. Här kan du köpa den (reklamlänk)

13. Chokladpärlor från Valrhona

Chokladpärlor från Valrhona

Underbart goda små chokladpärlor, framtagna för olika sorters bakning som kakor eller tårtor. Men helt ärligt, de är svåra att sluta äta när du väl börjat. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons

14. Lakrits från Amarelli

Italiensk lakrits

Dragerad lakrits med smak av mint och vanilj, från det klassiska italienska märket Amarelli. Här kan du köpa det. (reklamlänk)

15. Mandlar med choklad

Vit chokladägg med mandel

Riktigt smaskiga och lyxiga mandelägg från Nicolas Vahé. En fin present till någon som behöver skämmas bort med något gott. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

LÄS MER:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons