Lyxig meny med lax, oxfilé och chokladmousse

Lyxig meny som sätter guldkant på festen!

Rökt lax med pepparrotskräm, oxfilé med jordärtskockspuré och chokladmousse med syltade blåbär. Den här lyxiga menyn sätter guldkant på festen!
12 juni, 2019

FÖRRÄTT:

Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor

Laxens milda röksmak harmonierar fint med pepparrotens skarpa hetta. Toppa med rågbrödssmulor, rädisor, selleri och fina gröna blad.

Till receptet >>

Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor.

Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor.

HUVUDRÄTT:

Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås

Saftig oxfilé med krämig jordärtskockspuré, mjuk potatisfondant och krispiga kålchips. Guldkantad varmrätt med maxade tillbehör!

Till receptet >>

Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås.

Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad

Mäktig chokladmousse med syltade blåbär och karamelliserad vit choklad. Moussen behöver stå kallt i 8 timmar före servering.

Till receptet >>

Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad.

Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad.

Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: