Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Lyxig meny med lax, oxfilé och chokladmousse

12 jun, 2019
AvRedaktionen
Lyxig meny som sätter guldkant på festen!
Rökt lax med pepparrotskräm, oxfilé med jordärtskockspuré och chokladmousse med syltade blåbär. Den här lyxiga menyn sätter guldkant på festen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

FÖRRÄTT:

Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor

Laxens milda röksmak harmonierar fint med pepparrotens skarpa hetta. Toppa med rågbrödssmulor, rädisor, selleri och fina gröna blad.

Till receptet >>

Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor.
Rökt lax med pepparrotskräm och rågbrödssmulor.

HUVUDRÄTT:

Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås

Saftig oxfilé med krämig jordärtskockspuré, mjuk potatisfondant och krispiga kålchips. Guldkantad varmrätt med maxade tillbehör!

Till receptet >>

Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås.
Oxfilé med jordärtskockspuré och rödvinssås.

EFTERRÄTT:

Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad

Mäktig chokladmousse med syltade blåbär och karamelliserad vit choklad. Moussen behöver stå kallt i 8 timmar före servering.

Annons

Till receptet >>

Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad.
Chokladmousse med syltade blåbär och vit choklad.

Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons