Lussekorven – lussebulle och korv i ett!

29 nov, 2017 
AvMalin Ny
Pressbyrån lanserar lussekorven!
Svårt att välja mellan en stödkorv och en lussebulle när du är ute och julshoppar? Nu behöver du inte välja! Pressbyrån har nämligen lanserat en lussekorv.
Annons

Många av oss gillar att äta korv med bröd, och eventuellt också lussekatter. Få har dock kommit på idén att kombinera dessa två – förrän nu. Nu lanserar nämligen Pressbyrån Lussekorven – en något udda kombination bestående av en korv och en lussebulle.

Vinnande julkombination – eller?

Efter att ha genomfört smaktester har kedjan kommit fram till att saffransbullar och korv faktiskt är en vinnande julkombination – även om det till en början kan låta rätt osannolikt.

– Eftersom Lussekatten har en söt briocheliknande smak, går den väldigt bra ihop med just varmkorv. Kanske väljer man att addera traditionella korvtillbehör, men själv tycker jag den ska avnjutnas i sin enkelhet, säger Fredrik Edin, produktchef snabbmat på Pressbyrån, i ett pressmeddelande.

Lust att testa på lussekorven? Från och med den 1 december finns den till försäljning i alla Pressbyråns butiker.

Brekeriet lanserar Lusse Lelle med smak av saffran. Foto: IBL
Brekeriet lanserar Lusse Lelle med smak av saffran. Foto: IBL

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons