Artikeln innehåller reklamlänkar

Få julbordet levererat hem till dörren i jul

julkasse 2020

En julkasse med julmat hem till dörren från Linas Matkasse.

Julen är en stressig tid för många. Förutom att klappar ska slås in och hemmet ska pyntas ska det handlas och lagas massor av mat. Linas Matkasse lanserar nu därför en julkasse.
02 november, 2020
Några utvalda rätter i Linas Julbordskasse.

Några utvalda rätter i Linas Julbordskasse.

Enligt en kundundersökning från Linas Matkasse upplever 90 % julen som en stressig jultid. Därför lanserar de nu en julkasse med ett komplett julbord för 6-8 personer.

– Vi lyssnar på våra kunder. Vi har förstått att mer tid står högst på önskelistan och då hoppas vi att vår julkasse kan vara en del av lösningen. Kan vi underlätta julstressen är vi bara glada, säger Lina Gebäck, dietist och grundare, Linas Matkasse.

Julkassen innehåller många traditionella julrätter, men också några nya, spännande alternativ. Förutom alla råvaror följer det också med recept och tips på när och hur de olika rätterna ska tillagas.

2020 har flera aktörer julkasse i sortimentet. Nedan kan du läsa mer om innehåll och pris.

Linas Julbordskasse innehåller:

Janssons frestelse, rödbetssallad, köttbullar, gubbröra, ädelostkräm, prinskorv, Parmigiana alla melanzana, saffranbulgur, Skagenfyllda ägghalvor, tre sorters sill, julskinka av premiumkvalitet, hårt bröd, kex, grovt bröd, enrisrökt korv, gravad lax, kallrökt lax, potatis, ostar och smör. Kassen kan beställas fram till 14 december och leverans 21 december och priset varierar beroende på antal personer. Läs mer om Linas julkasse och köp den här. (länk till butik)

Julbord från Middagsfrid – vegetarisk

Middagsfrid har tagit fasta på att många väljer att helt eller delvis äta vegetariskt. 2020 har Middagsfrid tagit fram en flexitarisk julkasse samt en julgodiskasse för en söt jul för 6-8 personer. Kassen innehller allt från inlagd sill till frusen saffranscheescake och prästost. Kassen levereras hem till dig den 20-22/12 2020 och priset varierar på antal personer.
Läs mer om Middagsfrids julkasse och köp den här.

Köp julmat online på mat.se

Mat.se är en av många aktörer som erbjuder julmat online. Nu kan du själv klicka hem vilka varor du vill ha och få dem levererade direkt till dörren. Var ute i god tid för att vara säker på att få allt i tid! Läs mer om mat.se:s julmat och klicka hem dina varor här.

Matkomfort jullåda

Slipp stressen inför jul och klicka hem en jullåda från Matkomfort. Julkassen beskrivs som den perfekta grunden till julbordet med bland annat köttbullar, lax, prinskorv och ägg. Det enda du adderar är potatis och bröd – eller dina andra måsten.Lådan räcker till 4-8 personer beroende på hur mycket du väljer att lägga till själv. Läs mer om Matkomforts jullåda och köp den här. (länk till butik)

Läs även: Våra bästa recept på julmat >>

Linas Julbordskasse innehåller ett komplett julbord.

Linas Julbordskasse innehåller ett komplett julbord.