Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Laxtartar på sked

13 jun, 2017
AvRedaktionen
Laxtartar på sked.
Snabb, enkel och snygg laxtartar som funkar fint både som förrätt och på mingelbuffén. Servera gärna på olika skedar som du fyndat på loppis.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: ca 10 min

Ingredienser:

500 g laxfilé som varit fryst i minst 2 timmar (finhackad)

1/4 tsk senapspulver

saften från 1/2 citron

1 msk gräslök (finhackad)

1 msk kapris

2 schalottenlökar (finhackade)

1 msk god olivolja

salt och nymalen svartpeppar

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar. Fördela laxblandningen på fina skedar och lägg dem på ett fat.

Laxtartar på sked.
Laxtartar på sked.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons