Laxtartar på sked

Laxtartar på sked.

Snabb, enkel och snygg laxtartar som funkar fint både som förrätt och på mingelbuffén. Servera gärna på olika skedar som du fyndat på loppis.
13 juni, 2017

4 personer

Tid: ca 10 min

Ingredienser:

500 g laxfilé som varit fryst i minst 2 timmar (finhackad)

1/4 tsk senapspulver

saften från 1/2 citron

1 msk gräslök (finhackad)

1 msk kapris

2 schalottenlökar (finhackade)

1 msk god olivolja

salt och nymalen svartpeppar

Gör så här:

Blanda alla ingredienser i en skål. Smaka av med salt och svartpeppar. Fördela laxblandningen på fina skedar och lägg dem på ett fat.

Laxtartar på sked.

Laxtartar på sked.

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: