Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Crostini med rökt lax och saffran

24 sep, 2015
AvRedaktionen
Crostini med rökt lax och saffran.
Rökt lax och saffran är en god kombination. Här på krispig crostini med hackat ägg. Vill du ha toppkvalitet på saffran? Köp den hel och mal själv före tillagning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

15–20 stycken

Tid: 20 minuter

Ingredienser:

15-20 crostinis

1 ägg (ekologiskt, kokt)

150 g rökt lax

1/2 dl majonnäs (hemgjord eller köpt)

1/4 g saffran av god kvalitet

1 tsk dijonsenap

färsk timjan

Gör så här:

  1. Finhacka kokt ägg och lax.
  2. Lägg hacket i en bunke och blanda ner övriga ingredienser.
  3. Skeda upp på crostini.
  4. Garnera med färska timjankvistar.
Crostini med rökt lax och saffran.
Crostini med rökt lax och saffran.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons