Lyxig och lättlagad bjudmat på liten budget

Bjud på en härlig helgmeny!

En härlig helgmeny behöver inte kosta skjortan. Här har vi sparat på utgifterna, men inte på smakerna. Testa hela menyn, eller välj ut dina favoriter.
14 november, 2018

Bra bjudmat ska vara god, lättlagad, enkel att göra till många – och den får gärna vara prisvärd. Den här härliga helgmenyn bockar av alla punkter.

TILLTUGG:

Bruschetta med ricotta, rödpeppar och zucchini

Ricottan bildar en mild och len bas till pepparn.

Till receptet >>

Bruschetta med ricotta, rödpeppar och zucchini.

Bruschetta med ricotta, rödpeppar och zucchini.

FÖRRÄTT:

Ärtsoppa med chili, ingefära och kokosmjölk

Frysta ärter är suveränt att göra en grön och pigg soppa av.

Till receptet >>

Ärtsoppa med chili, ingefära och kokosmjölk.

Ärtsoppa med chili, ingefära och kokosmjölk.

HUVUDRÄTT:

Honungs- och senapsmarinerad fläskfilé

Med en marinad blir fläskfilén både saftig och smakrik.

Till receptet >>

Honungs- och senapsmarinerad fläskfilé.

Honungs- och senapsmarinerad fläskfilé.

TILLBEHÖR:

Grillad sparrispotatis med gräddfil

Frasiga och härliga med syrlig gräddfil som god kontrast.

Till receptet >>

Grillad sparrispotatis med gräddfil.

Grillad sparrispotatis med gräddfil.

TILLBEHÖR:

Gratinerad rödlök med citron

Knaprigt och gott tillbehör. Toppa med färsk timjan.

Till receptet >>

Gratinerad rödlök med citron.

Gratinerad rödlök med citron.

EFTERRÄTT:

Glassbakelse med citron och maräng

Flott och mycket god dessert. Ser mer avancerad ut än vad den är!

Till receptet >>

Glassbakelse med citron och maräng.

Glassbakelse med citron och maräng.

Av: Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: