Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptSommarmatSomriga drinkar

Lars Wallin har designat sagolik servis för Fyrklövern

13 mar, 2017 
AvRedaktionen
Couturedesigern Lars Wallin har skapat en porslinsservis för Fyrklövern. Resultatet är feminint sinnlig, som plockad ur en drömlik saga.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Lars Wallin har designat servisen Royal Dream för Fyrklövern.
Lars Wallin har designat en servis med tillhörande glas för Fyrklövern.

Sveriges ledande couturedesigner, Lars Wallin, har tillsammans med Fyrklövern skapat porslinsservisen Royal Dream. Wallins klänningar med dess virvlande sidenband har inspirerat till servisens feminint sinnliga dekor med svepande ljusgrå detaljer.

Royal Dream-servisen gör sig fin tillsammans med de tre porslinsdelarna i kollektionen Royal Garden – bestående av en brödtallrik, en kuverttallrik och en skål med lock – som Wallin också designat. Det ljusgrönt tonade porslinet har motiv som hämtade ur en förtrollad slottsträdgård, illustrerade av formgivaren Anna Handell.

Annons

Blanda gärna Royal Dream med Royal Garden för en dukning värdig vilken prinsessa som helst. Se hela kollektionen och prisuppgifter på www.fyrklovern.se.

Av: Julia Saaf/ELLE Decoration

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons