Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Kycklingpasta med parmesan

13 jan, 2017
AvRedaktionen
Kycklingpasta med parmesan.
Pasta och kyckling – en oslagbar kombination och en perfekt middag mitt i veckan ! Hyvla över parmesan innan du serverar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 35 minuter

Du behöver:

ca 400 g spagetti

500 g kycklingfilé eller -lår

1 1/2 dl vitt vin

1 dl grädde

3 msk kapris

1 nypa salt

nymald svartpeppar

100 g babyspenat

Gör så här:

Koka pastan al dente i en stor kastrull med saltat vatten. Tillred kycklingen under tiden. Skär kycklingen i mindre bitar, stek den hastigt så den får en fin färg, häll sen på vin och grädde. Tillsätt kapris och rör om. Låt småputtra i några minuter. Salta och peppra. Tillsätt pastan och rör runt. Ta bort från värmen och blanda ner spenaten. Låt vila några sekunder innan servering så pastan riktigt får dra till sig av såsen. Hyvla över parmesan och servera.

Kycklingpasta med parmesan.
Kycklingpasta med parmesan.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons