Kyckling med paprika och chili

  • AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
0068_EMV1307.pdf
Kyckling med paprika och chili.

Tid: 25 minuter

Du behöver:

4 kycklingfiléer

3 msk olivolja

1/2 gul lök (finhackad)

1 vitlöksklyfta (finhackad)

3 paprikor (gärna olika färger)

4 msk sweet chilisås

1/2 dl vatten

1 kycklingbuljongtärning

salt

Gör så här:

Strimla kycklingköttet i ganska små bitar och fräs i olja (gärna i en rundbottnad stekpanna) tillsammans med finhackad lök och vitlök. Kärna ur och skär paprikan i fina bitar och blanda med kycklingen. Tillsätt sweet chilisås, vatten och buljongtärning. Låt allt fräsa tillsammans och smaka eventuellt av med lite salt.