Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Krusbärssoppa med Keso och linfrö

26 jan, 2016
AvRedaktionen
Krusbärssoppa med Keso och linfrö.
Den här ljuvliga soppan har både smak av syrliga krusbär och nygräddad äppelpaj med kanel. Servera den med päron, en klick Keso med linfrön och knäckebröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 port

Du behöver:

250 g cottage cheese (Keso)

2 msk linfrön

1 päron

1 liter Sagolika Äpple- och Krusbärssoppa med kanel

4 knäckebröd

Gör så här:

1. Rör ihop cottage cheese med linfrö. Skär päronet i små tärningar.

2. Servera soppan varm eller kall med pärontärningar, en klick cottage cheese med linfrön och knäckebröd.

Krusbärssoppa med Keso och linfrö.
Krusbärssoppa med Keso och linfrö.

Recept och foto: Sagolika Fruktsoppor/Arla

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons