Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Krispiga grönkålschips

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Krispiga grönkålschips.
Hälsosamma grönkålschips packade med näring. Goda som de är eller strösslade över till exempel en sallad eller valfri varmrätt. Det är supergott!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

150 g hackad färsk grönkål

4 msk rapsolja

2 tsk flingsalt

Gör så här:

  1. Värm ugnen till 200°
  2. Blanda ingredienser i en skål och slå över på en ugnsplåt klädd med bakplåtspapper.
  3. Rosta grönkålen mitt i ugnen ca 10 minuter. Rör om några gånger under tiden.
  4. Låt svalna helt före servering.
Krispiga grönkålschips.
Krispiga grönkålschips.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons