Krispig sommarsallad

  • AvRedaktionen
Krispig sommarsallad.
Krispig sallad med nyskördade grönsaker och dressing med sting. Gott tillbehör till allt grillat. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

1 salladshuvud (tex, frisée)

1 knippa rädisor

1 gul paprika

Dressing:

pressad saft från 1/2 citron

1 vitlöksklyfta (finhackad)

1 msk dijonsenap

3 msk rödvinsvinäger

4 msk god olivolja

salt och peppar

Gör så här:

Skölj salladen, rädisor och paprika. Skär salladen i grova bitar. Skiva rädisorna, kärna ur och finhacka paprikan. Blanda samman dressingen. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.

Krispig sommarsallad.
Krispig sommarsallad.

Recept: Maria Zihammou
Foto: Carina Gran

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!