Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Krispig sommarsallad

12 maj, 2017
AvRedaktionen
Krispig sommarsallad.
Krispig sallad med nyskördade grönsaker och dressing med sting. Gott tillbehör till allt grillat. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

1 salladshuvud (tex, frisée)

1 knippa rädisor

1 gul paprika

Dressing:

pressad saft från 1/2 citron

1 vitlöksklyfta (finhackad)

1 msk dijonsenap

3 msk rödvinsvinäger

4 msk god olivolja

salt och peppar

Gör så här:

Skölj salladen, rädisor och paprika. Skär salladen i grova bitar. Skiva rädisorna, kärna ur och finhacka paprikan. Blanda samman dressingen. Arrangera salladen i en skål och ringla över dressingen.

Krispig sommarsallad.
Krispig sommarsallad.

Recept: Maria Zihammou
Foto: Carina Gran

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons