Krämig getost med gräslök och granatäpple

Krämig getost med gräslök och granatäpple.

Krämig röra med getost och ricotta. Strö över gräslök och granatäpplekärnor och servera tillsammans med ett gott surdegsbröd.
29 maj, 2017

6 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

150 g kantfri getost

250 g ricotta

1/2 knippe klippt gräslök

50 g granatäpplekärnor

1 msk honung

2 tsk röd- eller vitvinsvinäger

surdegsbröd (till servering)

Gör så här:

Smula getost och ricotta tillsammans i en skål, använd en slickepott för att bre ut ostmassan över en stor tallrik. Strö över gräslök och granatäpplekärnor, och ställ åt sidan tills det är dags att servera.

Rör ihop honung och vinäger. Ringla över osten strax före servering. Servera tillsammans med ett gott surdegsbröd med knaprig skorpa.

Krämig getost med gräslök och granatäpple.

Krämig getost med gräslök och granatäpple.

Recept och foto: Europapress

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: