Artikeln innehåller reklamlänkar

16 klassiska köksprylar att fynda på rea just nu!

Fynd köksrea

Är du på jakt efter nya vinglas eller är det dags att uppdatera din servis? Just nu finns det riktigt fina och köksprylar att fynda på rea. Vi listar klassiker som varje kök bör ha som finns till bra pris, just nu.
16 juni, 2020

Vissa köksprylar ska bara finnas i ett hem. Några fler i ett hem där man älskar laga mat. Men att bygga upp ett riktigt bra ställ med köksprylar kostar, då saker som kaffekokare, servis eller vinglas lätt kan springa iväg i pris, när man letar efter kvalitet.

Fynda köksprylar på rea

Därför är det extra smart att vänta med de stora, icke akuta, inköpen till köksaffärerna har rea. Då kan du fynda fina kvalitetsvaror för riktigt bra pris. Och vem gillar inte att göra ett kap? Just nu pågår en stor rea hos många köksbutiker och vi tipsar här om några favoriter:

16 bra köksfynd på årets sommarrea:

1. Gryta, Le Creuset

Varje hem behöver en stor gryta och just nu finns denna underbara gryta från Le Creuset på rea. En rosa pastelldröm i gjutjärn som håller ett helt liv och är bra för miljön. Här kan du köpa den (länk till butik)

2. Bestick, Fiskars

Ett snyggt bestick-set kan kosta en hel del, men nu finns detta stilrena set från Fiskars på rea. Enkel design som passar de flesta. Här kan du köpa det (länk till butik)

3. Grillknivar, Anders Petter

Inför sommarens alla grillkvällar kan det vara bra med några riktigt bra grillknivar, som även kan användas till olika kötträtter året om, såklart. Snyggt rostfritt stål och med handtag i rosenträ. Här kan du köpa dem (länk till butik)

4. Pressbryggare, Barletta

Just nu finns denna snygga pressbryggare på rea. Du brygger 8 koppar åt gången som kan stå och sprida väldoft på frukostbordet under tiden det blir klart. Här kan du köpa den (länk till butik)

5. Slowjuicer, Hurom

När man sakta pressar juice ur grönsaker och frukt följer alla näringsämne med, därför är det värt att investera i en slowjuicer, om du vill ha en juicepress. Just nu finns den här snygga modellen på rea. Här kan du köpa den (länk till butik)

6. Pepparkvarn, Peugeot

Varje hem bör ha en pepparkvarn, så är det bra. Färskmalen peppar är något HELT annat än torr, tråkigt peppar på burk. Så investera i en riktigt bra kvarn, som den här från Peugeot som nu finns på rea. Här kan du köpa den (länk till butik)

7. Karaff, Hay

En snygg, handblåst karaff från Hay som är perfekt att lufta vin i men är snygg till vatten, saft eller annan dryck också. Här kan du köpa den (länk till butik)

En rejäl skärbräda är alltid bra att ha. Förutom att det är skönt när du ska skära bröd är den är snygg att servera ost på eller kan stå i mitten på matbordet för att samla såser och plock vid mingel. Här kan du köpa den  (länk till butik)

9. Brödkniv, Zwilling

Det här märket är ett klassisk knivmärke och brödkniven, som är extra lång, är ett riktigt bra val till köket. Den håller sig vass länge och är dessutom snygg. Här kan du köpa den (länk till butik)

10. Termoskanna, Eva Solo

Till fest eller utflykt, ibland är en termos så mycket viktigare att ha än man kan tänka sig. Och det finns så många snygga modeller, som den här som just nu finns på rea. Här kan du köpa den (länk till butik)

11. Champagneglas, Orrefors

Bubbel smakar extra gott ur bra glas, så är det. Men bra glas kostar, så därför är det ett riktigt härligt när det reas. Som de här från Orrefors, tillverkade i kristall och just nu finns till nedsatt pris. Här kan du köpa dem (länk till butik)

12. Traktörpanna, Anders Petter

En riktigt bra stekpanna är det alltid värt att lägga pengar på. Men just nu finns denna traktörpanna på rea och blir ett riktigt kap. Perfekt för dig som tycker om att laga mat och vill använda dig av kvalitet i köket. Lock medföljer och pannan har dessutom praktiska handtag i sidan. Här kan du köpa den (länk till butik)

13. Tårtfat, PotteryJo

Kanske använder du det inte så ofta, men när det är kalas så gör det stor skillnad för serveringen av tårtan när den ligger på ett riktigt fint tårtfat, som det är från PotteryJo som just nu reas ut. Här kan du köpa det (länk till butik)

Finns det något mer irriterande är en slö, dålig kniv? Investera i en riktigt bra kockkniv så du slipper onödiga olyckor och irritation. Just nu reas denna kockkniv ut till riktigt bra pris. Här kan du köpa den (länk till butik)

15. Strimlare, Satake

Okej, kanske inte en livsnödvändig pryl men ändå ett bra reafynd tycker vi. Med en stimlare blir det enkelt att få till snygga sallader eller zucchinipasta. Här kan du köpa den (länk till butik)

16. Tallrik, Rörstrand

Behöver du komplettera eller investera i en ny servis är det alltid värt att ta en titt på rean. Till exempel så reas den moderna klassikern Swedish Grace ut ju nu. Här kan du köpa den (länk till butik)

LÄS MER:

Så gör du egen pasta – här är knepen för att lyckas!

Cocktail på pinne – så fixar du egna drinkglassar hemma!