Här kan du klappa alpackor och dricka prosecco!

11 maj, 2018 
AvRebecca Wictor
Klappa alpackor och drick prosecco på Irland!
När du inte trodde det kunde bli roligare. Nu kommer en helt ny vin- och naturupplevelse. Varför inte lära dig mer om alpackor i sommar – och belönas med prosecco och jordgubbar?
Annons

Irland hoppade precis upp i topp på listan över platser vi måste besöka i sommar.

K2Alpacas heter genierna som kläckte idén till sommarens bästa semesterupplevelse för den som gillar natur, djur och… prosecco. Strax söder om Dublin anordnar de nämligen en hike med gulliga alpackor. Du får lära dig allt om hur en tar hand om djuren och samtidigt njuta av den fantastiska Irländska naturen. Belöningen efter en lång hike? Prosecco och jordgubbar. En upplevelse i vår smak, helt enkelt.

Så, den här semester innehåller alltså allt du behöver i sommar. När (om) ni tröttnar på naturen är det lätt att ta sig in till Dublin och uppleva puls, nattliv och massor av god öl och bra mat.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons