Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Karamelliserade popcorn

29 maj, 2017
AvRedaktionen
Karamelliserade popcorn.
Man tror kanske att karamelliserade popcorn är barnens favorit, men vuxna är minst lika tokiga i dem! Servera gärna i individuella plastglas.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

12 glas

Tid: 15 minuter

Du behöver:

50 g popcornmajs

majsolja

140 g smör

140 g ljust muscovadosocker

Gör så här:

Poppa popcornen i majsolja. Häll upp i en vid stor skål. Smält smöret i en kastrull och tillsätt sockret. Rör runt tills sockret smält och lösts upp i smöret. Häll sedan smöret över popcornen och rör om så att de täcks och blir karamelliserade av sockerröran. Låt svalna och servera i plastglas.

Karamelliserade popcorn.
Karamelliserade popcorn.

Recept och foto: Europapress

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons