Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Kallrörd havregröt med keso och bär

27 jan, 2016
AvRedaktionen
Kallrörd havregröt med keso och bä.
En kallrörd gröt är gott till frukost eller mellanmål och perfekt att förbereda kvällen innan. Blanda havregryn med keso och yoghurt och servera med mosade bär, linfrön och honung.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 port

Du behöver:

8 dl naturell yoghurt

250 g KESO cottage cheese protein

3 dl havregryn

2 dl bär, t ex hallon och blåbär

2 msk linfrön

2 msk flytande honung

Gör så här:

Rör ihop yoghurt, cottage cheese och havregryn. Fördela i skålar. Ställ kallt, gärna över natten. Mosa bären. Servera gröten med mosade bär, linfrön och ringla över honung.

Kallrörd havregröt med keso och bär.
Kallrörd havregröt med keso och bär.

Recept och foto: Arla

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons