Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

3 sätt att julpynta hemmet med choklad

28 nov, 2015 
AvCassandra Lindblom
Julpynta hemmet med ätbara godsaker! Här tipsar vi om hur du enkelt kan pynta bordet, granen och juldukningen med ätbara dekorationer.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Duka med choklad

Skapa en roligare och godare bordsdukning på julens alla middagar. Duka med fina linneservetter och använd ett rustikt snöre för att fästa en liten kvist med granris och en kula på servetten. Ett tips är också att använda kulorna till ätbara placeringskorthållare.

choklad1

2. Pynta granen med ätbara kulor

Byt ut några av de klassiska julgranskulorna till ett mer frestande alternativ. Knyt en ögla av ståltråd runt de röda kulorna och häng upp de i granen som en fin detalj. Passar lika bra i granriset på bordet eller hängandes i fönsterkarmen.

Annons
choklad2

3. Gör kreativa chokladpops

Chokladpops på en pinne är lika enkelt som det låter. Fäst kulan på ett grillspett och njut av kulorna som de är eller doppa i smält choklad och toppa med diverse ätbara dekorationer. Här passar det med strössel, nötter eller varför inte krossade polkakarameller?

choklad3

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons