Jessica Frej lanserar färgglada klänningar

Jessica Frej gillar färgglada klänningar. Foto: Lina Eidenberg Adamo

Matprofilen och kokboksförfattaren Jessica Frej är inte bara känd för sina goda och lättlagade recept, utan också för sina färgglada klänningar. Nu lanserar hon en egen kollektion i samarbete med Provrummet.
21 mars, 2018
Jessica Frejs veganska Jansson
0:47

Efter reklamen: Jessica Frejs veganska Jansson

(0:47)

Slå på ljud

Mycket har hänt sedan Jessica Frej var med i Sveriges Mästerkock 2011 där hon slutade på en femteplats. Hon har släppt flera kokböcker, lagar regelbundet mat i Nyhetsmorgon och har lanserat en egen YouTube-kanal.

Jessica frej Lanserar klänning med Provrummet

En av de vanligaste frågorna Jessica brukar få är var hon köper sina färgglada klänningar. Tidigare har hon letat världen över eftersom det varit svårt att hitta fina fodral på hemmaplan, men nu släpper hon en egen kollektion i samarbete med Provrummet.

– För länge sedan började jag fantisera om en egen kollektion i mina favoritfärger och önskemodeller. Nu blir drömmen äntligen verklighet och jag är så stolt över dessa fantastiska klänningar som jag tagit fram tillsammans med Provrummet, säger Jessica Frej.

Många storlekar och färger

Klänningarna kommer i fyra olika modeller och flera härliga färger i storlek XS till XXL. Priserna ligger på mellan 998 kr-1298 kr.

Kollektionen lanseras den 12 april, men genom att registrera sin e-postadress på www.provrummet.se/sv/jessica-frej får man förtur till kollektionen.

Bilderna är fotograferade på Haymarket by Scandic.

Recept: Lättlagad helgmeny av Jessica Frej

Jessica Frej i röd klänning med vita prickar.

Jessica Frej i röd klänning med vita prickar.

Jessica Frej i turkos klänning.

Jessica Frej i turkos klänning.

Jessica Frej i röd klänning.

Jessica Frej i röd klänning.

Jessica Frej i lila klänning.

Jessica Frej i lila klänning.