Hummertacos med mango och guacamole

Hummertacos med mango och guacamole.

Lyxiga hummertacos med mango och guacamole. En färg- och smakexplosion som blir en perfekt start på en lyckad nyårsafton! De passar förstås lika bra även vid andra tillfällen.
07 december, 2016

6 personer

Tid: 15 min

Du behöver:

3 humrar, kokta (går utmärkt med fryst)

6 mjuka minitortillas

1 mango

1–2 chilifrukter

1 knippe salladslök

1 kruka färsk koriander

2 avokador

1 vitlöksklyfta

1 lime, saften

3 msk majonnäs

salt

Gör så här:

Dela humrarna och gröp ur köttet, glöm inte klorna. Skär hummer- köttet i mindre bitar och fördela över tortillabrödet. Skala och skär mangon i fina klyftor. Finhacka chilin och salladslöken och lägg på bröden med rikligt med fina korianderblad. Gröp ur avokadorna och mixa ihop med finhackad vitlök, limesaft och majonnäs till en slät guacamole. Smaka av med salt och lägg guacamolen i hummertacosen.

Hummertacos med mango och guacamole.

Hummertacos med mango och guacamole.

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE MAT & VIN: